3 tips til at fuldende din personlige tøjstil

Din tøjstil siger meget om dig som person. Om du er mest til spraglede blomsterkjoler, skarpe jakkesæt eller komfortabelt active wear, giver du omverdenen et glimt af din personlighed. Der er dog mange, der glemmer at gøre sig nogle essentielle overvejelser, når det kommer det fulde look. Det er vigtigt at have din kropsform, hudfarve og gode farvekombinationer in mente, når du skal sammensætte dit outfit. Og husk også accessories til dit outfit. Find inspiration til stilfulde accessories med Michael Kors designer ure her.

Personlig smag

Det første du skal have styr på, er din egen personlige smag. Det er måske lidt selvsagt, men det er enormt tydeligt, når en person ikke føler sig hjemme i sit tøj. Måske ved du allerede om du foretrækker at gå med bukser eller nederdel, eller skjorte eller pullover. Overvej også hvilke farvenuancer du kan lide. Dog er det ikke alle farver der er lige flatterende på alle, så derfor er det en god ide at tænke i nuancer. Det vigtigste er dog, at det er noget tøj du føler dig godt tilpas i. Det kan både være fordi det er behageligt eller fordi du føler dig ekstra smuk.

Form og farver

Den næste ting, du bør overveje er din hudfarve, øjenfarve og kropsform. Alt dette kan have en betydning for hvad der komplementerer netop dig og din krop. Hvis du har en meget lys hud, bør du undgå pangfarver. Det er dog ikke dermed sagt, at du skal undgå farver, men blot at du kan gå efter mere nedtonede farver. Har du derimod en mørkere hud, kan du med fordel klæde dig i mere prangende farver, da disse netop komplementerer mørk hud rigtig godt. Overvej også hvilke farver, der bringer farven i dine øjne frem. Til sidst bør du overveje hvilken pasform, der komplementere din kropsform bedst.

Husk accessories

Sidst, men ikke mindst, skal du huske at kombinere dit outfit med accessories. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvordan du gør det. Det kan være en god idé at finde kontraster mellem dit outfit og dine accessories. Har du for eksempel et meget farverigt og mønstret sæt tøj på, kan det være en god idé at kombinere det med mere simple og nedtonede accessories. Det kunne for eksempel være et fint pandebånd eller skuldertaske – gerne i klassiske farver eller jordfarver. Det kunne også være et simpelt smykke eller et stilfuldt armbåndsur. Der er selvfølgelig accessories, der så stilrene, at de passer til alt.