Sådan kan du slappe mere af i din hverdag

Det kan være svært for os alle sammen helt at finde ud af, hvordan vi kan slappe af på daglig basis.

Nogle af os er måske bedre til det end andre, men det er ikke nødvendigvis nemt at komme hjem og lave ingenting. Nogle går ud i haven og ordner noget, og andre fortsætter direkte ud i køkkenet for at ordne madlavningen. Men det er faktisk utrolig vigtigt også give sig selv lov til at slappe af og sidde for sig selv i en lænestol bare nogle få øjeblikke. Hvordan kan du blive bedre til det?

Gør det hyggeligt

En idé er at gøre området hyggeligt, så du har lyst til at slappe af. Hvis det hele roder, og du føler, at der er mange pligter, som du kan gå i gang med, er det bestemt ikke nær så afslappende at sidde og slappe af. Slap af i en skøn lænestol og hør en god lydbog, eller du kan læse lidt af den bog, som du længe har snakket om at gå i gang med. At komme i gang med ting, der gør dig glad, er vigtige, så det ikke altid handler om alt det, som du skal eller er nødt til at gøre.

Tving dig selv til pauser

Det kan være, at du bare ikke kan det der med pauser. Du prøver hele tiden, men det er bare som om, at du ikke rigtigt har lyst til at holde en pause fra det hele. Dog bliver du nødt til at sige til dig selv, at det skal du. Det er nemt at blive stresset, hvis du går fra arbejde til mere arbejde, når du kommer hjem. Derfor bliver du nødt til at tvinge dig selv til at slappe af evt. i en lænestol og nyde livet lidt.