Bornholms bedste sportsoplevelser

Bornholm er af mange på fastlandet kendt som Danmarks dejligste ferieø. Det bliver stadig mere populært at rejse indenlands, og det har Bornholm nydt godt af. Således er turismen til øen blot vokset og vokset, og øen bliver mere og mere populær.

Flere tusinder af både danskere, tyskere og svenskere holder ferie på Bornholm hver eneste måned. Bornholm er også ved at få internationalt ry uden for blot vore tætte nabolande. Således slog øen rekord for flest overnattende sidste år med næsten 8.000 udenlandske turister, der ikke kom fra en af vores nabolande. Og dette tal omfatter blot hoteller og feriecentre. Det er udvikling der glæder mange på øen, og en udvikling der også har taget ved og virkelig steget med årene. Tallet er en stigning på næsten 100% siden 2008, hvor der ifølge Danmarks Statistik var 4.600 gæster fra andre lande.

Med den blomstrende turisme hører også en stor række opblomstrende lokale forretninger og og organisationer. Således bringer Bornholm på en lang række aktiviter og sportsmuligheder.

Bornholm er meget diverst

Mange turister vil i disse år ikke blot have en afslappende ferie med badning, afslapning og hygge, men har i stigende grad behov for at være aktive. Bornholmerne har blandt andet virkelig taget tennis til sig. Den er stor interesse for de store turneringer og spillet selv på øen. En af de største tennisturneringer på globalt plan er i Australien, og du kan se australian open odds her, hvis du bare ikke kan vente.

Udover tennis byder Bornholm jo som bekendt på en smuk natur, som mange nyder at bevæge sig i. Derfor er løb meget populært. Løbeture langs stranden, på klitterne og blandt de små og hyggelige lokale byer er en sand vinder blandt turisterne. I denne forbindelse er Bornholm også en ø, der hurtigt kan ses og opleves på cykel.

Mange vælger at vandre på øen, som jo byder på en natur som resten af Danmark ikke kan tilbyde. Derfor vælger mange at tage på en guidet vandretur på den flotte ø.

Outdoor eller indoor

Mulighederne på Bornholm er jo ikke overraskende i høj grad udendørs. Det er oplagt at vælge at foretage en udendørs aktivitet, når naturen er så smuk, som den er. Naturen på Bornholm byder jo på klitter, smukke sandstrande, en unik og dejlig bakket natur generelt.

Men Danmark er som bekendt ikke et land, der altid byder på sol og glade dage. Det kan være næsten deprimerende at følge med i diverse vejrudsigter, der kan skifte fra dag til dag. Det danske vejr er ikke til at stole på, og det ved borgere såvel som udbydere af disse. Derfor er der på Bornholm som i resten af Danmark et stort antal muligheder for at lave indendørs sport.

Det udformer sig i form af sportsbegivenheder som fodbold, håndbold og volleyball, som alle er populære blandt bornholmerne.