Behandlinger med restylane – er det sikkert?

Vi har allesammen set dem. Skræmmebilleder af kvinder og mænd der har fået foretaget så mange ændringer i ansigtet, at vi slet ikke kan se, hvem de rent faktisk er. Botox og behandlinger med restylane får ofte skylden for disse resultater. Og det er også ofte dem, der er synderne.

Som med så meget andet skal man dog tage disse skræmmebilleder for, hvad de er: Clickbait der skal vise eksempler på, hvordan ting kan gå galt, eller hvordan mennesker ikke kan finde ud af, at nok er nok.

Det er nemlig slet ikke farligt at bruge hverken restylane eller botox. Så længe du lever efter devisen om “alt med måde”, skal du nok få et flot resultat. Men hvordan bruger du så restylane til at få et yngre udtryk i ansigtet? Læs med her.

Få bugt med dine rynker

Restylane er et anerkendt medicinsk produkt, der bruges til at foretage eksempelvis filler under øjnene eller filler til rynker. Rynker kan sagtens bidrage til at give dit ansigt et sofistikeret og karakterfuldt udtryk, men de kan også sidde steder, hvor de dominerer for meget. Du kan derfor reducere de markante rynker med restylane.

Restylane er en filler, der sprøjtes ind i din hud for at udjævne rynkerne. En sådan behandling vil typisk holde i helt op til 12 måneder, hvorefter du selvfølgelig skal have den fornyet.

Restylane hjælper ydermere huden med at danne kollagen, hvorfor du sagtens kan opleve, at din hud ser yngre ud efter et år med restylane. Overvej behandlingen, om så du ønsker fillers under øjnene eller fillers til rynker generelt.

Det kan betale sig at være forberedt

Uanset hvilken behandling du gerne vil have foretaget i dit ansigt, skal du altid gøre dit forarbejde. Undersøg, hvad Styrelsen for Patientsikkerhed siger om en given behandlingsform, inden du kaster dig ud i den. Restylane er som udgangspunkt en sikker behandlingsform, men det er til din helt klare fordel, at du har sat dig grundigt ind i alt, før du overlader dit ansigt til fremmede.

Rådfør dig eventuelt med andre, der har fået samme behandling med fillers. Det er så ærgerligt, hvis du kommer til at tage en forkert beslutning, der tydeligt kan ses i dit ansigt.

Du kan sagtens reducere dine rynker med god succes. Undersøg blot markedet først.

Brug kun de dygtige behandlere til restylane

Noget af det du med fordel kan gøre, inden din første behandling med restylane, er, at finde en klinik du stoler på. Der findes mange klinikker i Danmark med professionelle behandlere, der kan udføre gode behandlinger.

Du er ikke i tvivl, når du finder en god klinik. Og når først du er i trygge hænder, vil du opleve at ende med et resultat, du bliver langt mere end tilfreds med. Restylane er nemlig ikke blot restylane. Skal der lægges fillers under øjnene eller fillers i huden, er det vigtigt, at der bliver taget udgangspunkt i netop dit ansigt. Det kan en professionel klinik hjælpe dig med.