Tag på en spændende rejse til Prag

Det summer af liv på Karlsbroen, og i de gamle gader emmer der af gode tilbud, når de handlende købslår om alt fra krydderier til håndtasker. Trænger du til en pause fra hverdagslivet? Tag på en billig rejse til Prag og oplev Tjekkiets hovedstad, når den folder sig ud mellem moderne kultur og ældgamle traditioner.

Busrejser er nemt og bekvemt

Trænger du til ferie, men vil du ikke selv sidde bag rattet i bilen? Du kan sagtens komme afsted på en afslappende ferie uden selv at være chauffør. Overlad i stedet rattet til en professionel chauffør på en af de komfortable busrejser med Skanrejser.

Ønsker du en behagelig rejse? Busrejser er både nemt og bekvemt, for her skal du bare sætte dig til rette i sædet, finde en god bog frem og lade tiden gå, til du er fremme ved destinationen. Kan du mærke feriestemningen sprede sig i kroppen? Undervejs på turen kan du nyde det varierende landskab, som suser forbi, og uden stress opleve, hvordan du kommer længere og længere væk fra den danske natur og den travle hverdag.

Oplev den moderne kulturby Prag

Prag er en af de gamle byer i Østeuropa, som har lagt gader og stræder til mange politiske kampe. Selvom det selvfølgelig har sat sine spor i byen, har Prag rejst sig som en fugl Føniks af asken og taget turisterne med storm.

Vil du opleve moderne kultur? I Prag får du fornemmelsen af at bevæge dig rundt mellem gamle traditioner og topmoderne kulturliv. Her ligger lækre caféer side om side med traditionelle butikker, hvor købmændene handler med alt fra korn og ost til designertøj, parfumer og smykker. Det er en moderne metropol og et sandt mekka for oplevelser, du møder i byen.

Gå på opdagelse i byens seværdigheder

Byen byder på mange smukke seværdigheder, du helt sikkert skal opleve, når du ankommer. Vil du opleve Prags seværdigheder? Du kommer ikke til at kede dig, når du tager på en ferie i Prag, for hovedstaden åbner mange muligheder for dig. Tag en stille slentretur over Karlsbroen, brug en eftermiddag med shopping i den gamle bydel eller slå dig ned ved Václav-pladsen blandt de lokale.

Kan du mærke maven rumle? De lokale køkkener i Prag serverer spændende, traditionelle retter, du kan gå på opdagelse i. Er du til gourmet eller en hurtig hotdog? I den pulserende by kan du stille sulten med lige den menu, du får lyst til.