Fede muligheder med et trick løbehjul

Er du klar til at køre ud over rampen og lave de fedeste tricks? Du har brug for et godt trick løbehjul for at kunne imponere vennerne med dine seje skills, når I mødes på banen for at hænge ud. Find de bedste trick løbehjul på nettet og kom ét spin tættere på at være den, der laver de bedste moves på banen.

Hvad er et trick løbehjul?

Har du nogensinde stået på et løbehjul? Når du sætter fra på et løbehjul, mærker du med det samme friheden sprede sig i kroppen. Vinden blæser dig blidt i ansigtet, fødderne sætter fra og foran dig venter lækre vendinger og sprøde spins. Det sidste kan du dog kun komme til at opleve, hvis du bruger et trick løbehjul.

Der er stor forskel på, om du har et almindeligt eller et trick løbehjul. Det er nemlig kun med et særligt trick løbehjul, du kan lave tricks, som imponerer vennerne. Et almindeligt løbehjul har meget hårde hjul, som gør det uegnet til at køre på andet end et jævnt underlag. Et trick løbehjul har derimod blødere hjul, som samtidig er stødabsorberende, og derfor kan du lave vendinger i luften, slide på ramper eller lave spins, uden at det føles ubehageligt, når du lander.

Skal du på lange køreture? Du skal ikke vælge et trick løbehjul, når du skal gøre lange ture. Her skal du i stedet vælge et løbehjul, som er designet til at kunne transportere dig frem og tilbage over længere afstande.

Hvilke tricks vil du lave?

Det ser så nemt ud, når de professionelle helte flyver ud over ramperne eller vender i luften. Er du klar til at lave tricks? Der venter mange timers træning, før du selv er flyvende, men med et godt trick løbehjul er du allerede langt.

Er du nybegynder, eller har du allerede lidt erfaring med tricks? Når der er lang vej, til du kan sammenligne dig selv med professionelle løbere, kan det være svært at finde ud af, hvilke tricks du først skal lære. Heldigvis er der nogle moves, du hurtigt kan lære – og som endda ser imponerende ud.

Kom godt i gang med spins og vendinger

Før du kaster dig ud i hurtige og halsbrækkende stunts, skal du starte stille og roligt. Du skal nemlig først lære dit nye trick løbehjul at kende. Et godt sted at begynde er derfor med at køre baglæns. Kender du allerede det trick? Næste skridt på vejen er at lave vendinger i luften. Det kræver teknik at få styr på detaljerne, men med øvelse kommer du snart i mål.