Sådan bliver du kølet af i sommerferien

Hvis sommeren i Danmark bliver ligeså varm, som den var sidste år, er der stor grund til at finde en kølende løsning – om det er at anskaffe sig en pool på den ene eller andet måde eller tage et dyk i de danske have.

Tag til vestkysten eller Bornholm

Selvom vi hurtigt kan synes, at alle andre lande har de flotteste turkisfarvede have, skal man ikke udelukke de danske strande. De har nemlig noget helt unikt over sig. Tag for eksempel Vesterhavet, som strækker sig hele vejen op langs vestkysten uden stop. Det unikke er de sandede klitter og de store bølger, som ikke findes ligedan andre steder i verden.

Hvis I skal køles af på en anden unik måde, kan I tage til Bornholm, der har flere alsidige strande. Her findes både brede sandstrande og strande med klipper, der går direkte ud i havet. Så kan I kombinere oplevelser og seværdigheder med lækre strande og hav. Der er derfor stor mulighed for at blive afkølet og samtidig opleve noget helt unikt natur – og samtidig blive i skønne Danmark.

Lej et sommerhus med pool

Der er også flere muligheder for at leje et sommerhus med pool på netop vestkysten eller på Bornholm. Så kan I kombinere havets brusen med jeres helt egen pool. Esmark har blandt andet flere sommerhuse på vestkysten. Der findes både sommerhuse med pool i haven og indendørs pool. Så kan I også bade, selvom det regner og vejret er dårligt. Og vi kender jo alle det danske vejr som den ene dag kan være 30 grader og den næste præget af regn og blæst.

Pool i haven uden at grave og bruge en million

Der er flere muligheder for at opgradere haven med en pool, uden at grave halvdelen af haven op og bruge en million. Der findes nemlig et stort udvalg af det, der hedder fritstående pools, som kan placeres i haven om sommeren og fjernes igen om vinteren. På den måde fylder den kun, når den skal bruges. Flere af disse former for pools er desuden store nok til at svømme i og have samme funktion som en almindelig pool. De kan både fås i træ, stål og plastik. En fritstående pool er til at stille oven på jorden og kræver minimal tilpasning i haven.

Der findes både runde eller ovale pools. I en oval pool er det lidt nemmere at tage en svømmetur, hvor en rund pool er lidt mere praktisk og fylder mindre. Der er derfor flere overvejelser at gøre sig, inden du investerer i en fritstående pool. Til gengæld får du noget, som kan bruges mange somre i fremtiden og som dine børn især vil blive glade for på en varm sommerdag.