Apps, der gør hverdagen nemmere

Der findes mange forskellige apps på markedet, som på den ene eller anden måde kan gøre din hverdag nemmere. Måske mangler du en app, der kan give dig inspiration til aftensmaden. Det kan også være, at du har brug for en app, der gør det muligt at lave indkøbslister og to-do-lister og dele dem med flere i familien. Uanset hvad behovet er, findes der helt sikkert en app, der kan gøre din hverdag bare en anelse nemmere. Her præsenterer vi dig for fire former for apps, der kan være en hjælpende hånd i en hektisk hverdag.

Undgå madspild, og få inspiration til nem aftensmad

I dag er der meget fokus på at undgå madspild. Derfor har Forbrugerrådet udgivet appen For Resten. Appen giver dig inspiration til, hvordan du kan få brugt de rester, du har i køleskabet. Samtidig får du viden om, hvordan du får madvarer til at holde sig længst ved at have styr på opbevaring og emballage. Du får opskrifter, der giver dig tips til, hvordan du får sammensat lækre retter af rester fra køleskabet. Det er ikke altid let at være kreativ, når du åbner et halvtomt køleskab med lidt rester hist og her, som du på ingen måde kan se blive til en lækker ret. Her kan For Resten altså blive din ven i nøden. Med appen sparer du både tid og penge, og samtidig minimerer du dit madspild.

Appen til aftaler
Vi ved alle, hvor besværligt det kan være at få stablet en aftale på benene med venner eller familie. Især hvis man er nogle stykker, der alle skal have deres kalendere til at gå op. Derfor ender det ofte med, at vi kun kommer til punktet, hvor vi bliver enige om, at vi snart skal ses med folk, og så går planlægningen lidt i stå. Det der med at finde en dato, hvor alle kan, er nemlig straks værre. Her er appen Doodle smart. Du opretter en begivenhed med forslag til datoer og inviterer dine venner til at stemme på den eller de datoer, de kan. Det sparer dig for en masse tid, at I ikke skal sende utallige beskeder frem og tilbage, men nemt kan se, hvornår folk kan.

Hold styr på dine alarmer i hjemmet
Mange danskere har en privatalarm installeret i deres hjem for at sikre sig mod de mange indbrud, der bliver begået i Danmark hvert år. De fleste alarmfirmaer har også lanceret apps, der gør det nemmere at kontrollere din alarm og overvågning, når du ikke er hjemme. Hos verisure.dk kan du læse mere om deres forskellige alarmprodukter, eller du kan downloade Verisures App her. Med appen ved hånden kan du overvåge og fjernstyre din alarm direkte fra din telefon eller dit smart watch. Du kan for eksempel slå alarmen til og fra eller oprette forskellige automatiseringer, der planlægger forskellige tidsplaner for dit alarmsystem.

Få styr på familielivet med fælles kalender- og indkøbsliste
Det kan være det rene hurlumhej at få hverdagen i familien til at gå op i en højere enhed. Hvem skal hvad og hvornår? Hvad mangler vi i køleskabet? Og hvem køber ind? Alt dette kan appen Cozi Family Organizer hjælpe dig med at holde styr på. Alle i familien installerer appen, hvor I har adgang til en fælles konto. Herfra kan I dele kalendere, indkøbslister og to-do-lister, som alle i familien kan se. Hvis du lige smutter ind og køber toiletpapir og mælk på vej hjem fra arbejde, kan du strege det af indkøbslisten, så alle kan se, at det nu er købt. Appen er smart, enkel og sparer dig og din familie for en masse tid og besvær.