Sådan køber du den billigste brugte bil

Biler er dyre, men de er også tæt på uundværlige, hvilket skaber et dilemma. Løsningen på dette dilemma er den brugte bil, der stadig kan holde din dagligdag sammen, men som ikke udøver vold på bankkontoen. Der er selvfølgelig både positivt og negative aspekter af en brugt bil, men hvis du blot ved, hvad du skal holde øje med ved den brugte bil, udvejer de positive elementer i høj grad de negative. Så inden du køber den brugte bil, skal du gerne have styr på, hvad der skal være i orden og i godt helbred ved bilen. Hvis du har mest fokus på prisen, kan du herunder få lidt tips

At finde den billige brugte bil

  • Køb brugt bil på online portal, hvis du gerne vil have de bredeste valgmuligheder og den største chance for at finde den perfekte brugte bil. På de online bilportaler, som f.eks. biltorvet, kan de lede mellem tusindvis af brugte biler efter både den billigst mulige, men også den, der taler mest til dig. Det er langt nemmere end at skulle søge rundt blandt bekendte og i nabolaget.
  • Vælg en bil, der er forholdsvis nysynet. Dette gør måske bilen lidt dyrere i købspris, men kan spare dig for penge i den nærmeste fremtid. Når du køber en brugt bil, handler det især om at have fokus på fremtidige udgifter. Dette gælder også overordnet for bilens helbred. Inden du går med til at købe bilen, bør du gennemtjekke den grundig for fejl, problemer eller nedslidenhed.
  • Find ud af, hvor mange kilometer, bilen har kørt. Hvis den har kørt enormt mange kilometer, holder den nok ikke så længe, og så er den mere modtagelig over for dyre problemer.
  • Du kan cutte lidt af prisen, hvis du finder en brugt bil med lav ejerafgift.
  • Hvis du er lidt ligeglad med udseendet, kan du gå efter biler, der har problemer med skønheden, men få faktiske problemer. Disse biler er ofte billigere, da ingen gider have dem, men de kan gøres pæne igen. Det er det inden i, der tæller.