Bitcoin hører ikke kun storbyerne til

Det behøver ikke kun at være erfarne børsmæglere og udspekulerede økonomer der interesserer sig for kryptovalutaer såsom Bitcoin og Ethereum. Du kan også som nysgerrig nybegynder hoppe med på krypto-bølgen.

Her får du et par generelle tips til investering i kryptovaluta.

Det skal du huske, når du investerer

Som med alle andre investeringer er der en vis risiko ved at smide penge i kryptovaluta. Med en proportional vækst gennem et helt årti, oplevede Bitcoin en massiv hype indtil udgangen af 2017. Da værdien pludselig begyndte at falde, begyndte også omverdenen at kigge andetsteds hen.

Du kan dog stadig lukrere på de digitale valutaer, men husk at gøre et solidt stykke forarbejde.

Først og fremmest skal du sikre dig at du har forstået systemet bag kryptovalutaen. Det kan være svært at finde rundt i begreber som blockchain, Bitcoin Code eller mining, og der findes derfor en række hjemmesider med ekspertise på området, som kan guide dig igennem dine investeringsmuligheder. Læs mere her coinbox.dk/bitcoin-code/.

Især er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om sikkerhed, da visse krypto-robotter har været udsat for snyd og bedrageri. Undersøg derfor altid om handelsrobotter såsom Bitcoin Code har fået gode anmeldelser, inden du vælger at oprette dig.

Bitcoins i vandkantsdanmark

For mange er Bitcoins og andre kryptovalutaer måske noget der hører den moderne storby til. Uhåndgribelig valuta, der kun eksisterer i den digitale verden, er måske ikke noget alle har den helt store sympati for, men brugen af den virtuelle valuta kan vise sig at blive en realitet for mange.

København er Nordens mest Bitcoin-venlige by med 28 fysiske restauranter og butikker, der tilbyder kunderne at betale med kryptovaluta. Det er nu nemlig muligt at betale visse handelsdrivende i København og andetsteds med Bitcoins.

Alt fra frisører til spillesteder byder det moderne system velkommen, og krypto-feberen har også spredt sig til udkanten af landet.

På Lolland tilbyder et lokalt hotel nemlig betaling med Bitcoin til sine gæster, mens et Bed and Breakfast i Silkeborg er gået af samme vej.

Fra Bitcoin til kontanter

Du behøver ikke engang længere at foretage overførsler online, for at kunne betale varer eller ydelser med Bitcoins. Der er faktisk kommet flere og flere Bitcoin hæveautomater på verdensplan, hvor du både kan veksle kontanter til Bitcoins og omvendt.

På nuværende tidspunkt er der blot 2 af den slags automater i Danmark, begge i København, men hvis kryptovalutaens popularitet fortsætter, så kan man måske snart støde på de anderledes maskiner udenfor Københavns bymurer.