Lider du af hårtab eller tyndt hår? Få årsagen og løsningerne her

De fleste af os mennesker vil gennem livet i længere eller korte perioder opleve hårproblemer. Hvad end det omhandler skæl, kløe, irriteret hovedbund eller tyndt hår.

 

En hårlidelse mange mennesker oplever gennem livet er hårtab. Der kan være stor forskel på graden og hvor længe man lider af det. Nogen oplever det en kort periode som en reaktion på noget andet, og andre kan døje med det gennem længere tid. Hårtab kan skyldes mange ting, og da vi alle er forskellige, kan årsagen variere fra person til person. En ting er dog sikkert og det er, at der heldigvis findes produkter der kan afhjælpe og behandle problemet.

 

Hvorfor oplever jeg hårtab?

Hvorfor oplever jeg hårtab tænker du måske? Som sagt findes der flere årsag til hårtab, og derfor bør du overveje hvad dit hårtab kan skyldes før du behandler problemet.

En årsag man ofte ser, er vitaminmangel. Kroppen har brug for sine vitaminer for at fungere optimalt, og hvis den ikke får det, kan det vise sig ved hårtab. Heldigvis laver HairLust vitaminer specifikt lavet til at genopbygge og styrke håret indefra. Dermed vil du få de vitaminer du og dit hår har brug for, og dermed se en ændring. Udover at dit hår vil synes stærkere og sundere, vil du også opleve at dine negle synes stærkere end før.

 

Stress kan være en faktor

En anden årsag som ofte er roden til problemet, er en fysisk konsekvens af stress. I en verden hvor alt går stærkt, og hvor vores hverdag ofte bliver mere og mere stresset for at skulle nå det hele, kan stressen vise sig på flere måde. Nogen mærker det fysisk og får det dårligt og føler uro. Andre gange giver kroppen udtryk for, at den har brug for en pause ved at håret bliver tyndt og man taber mere hår end normalt.