Dine nips fortæller hvem du er

Der er ingen grund til at rydde Amagerhylden for souvenirs og små dimser og skifte til den minimalistiske stil. For i langt de fleste tilfælde er netop den slags nips med til at vise, hvem du er. De er en vigtig del af os, og har som oftest en betydning. Det gælder lige fra lysestager og vaser til puder og porcelænsfigurer. Og så naturligvis de gaver ungerne er kommet hjem med fra vuggestue og børnehave, der har fået ærespladsen på kommoden.

Skift din stil med nips

Nips er med andre ord med til at vise hvem vi er. Eller hvem vi ønsker at være. Det understreger og understøtter vores indretning, og netop derfor kan nips også være med til at ændre udtrykket både relativt nemt og billigt. Så ønsker du at skifte stil, behøver du ikke skifte sofa. Og det er muligt at skabe et helt nyt hjem med blot få udskiftninger og virkemidler. Og for relativt få penge. Så søger du ny inspiration til din indretning og nye, smukke nips, er der hjælp at hente hos blandt andet interiørvirksomheden House Doctor. Et godt bud på luksuriøst og moderne boligtilbehør med en finger på pulsen – til en rimelig fair pris.

Ny medicin til din bolig

Hos House Doctor finder du altid den rigtige medicin til din bolig. Her er alt hvad hjertet kan begære af lækkerier. Alt fremstillet med sans for de små detaljer og den samlede helhed. Til dig og dit hjem. Så måske er det tid til at tage et nærmere kig på dit nips? Måske er der noget du har et særligt forhold til – men måske er der også noget der, mest af alt, er tilfældigheder. Ting du har fået i gave, og ikke har nænnet at bytte eller skifte ud. Ting som bare er der, men som måske i virkeligheden ikke har den store affektionsværdi. Og så er det i virkeligheden bare rod. Nips skulle jo gerne være med til at gøre vores hjem hyggeligt og personligt. Så måske er det tid til at skifte noget af det ud?