Sådan kommer du af med dit affald på miljørigtig vis

I denne tid er der meget fokus på miljøet og klimaet, og det er vigtigt at der kommer fokus på det. Endnu vigtigere er det, at man selv gør noget for miljøet. Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du bedst håndterer dit affald, på miljørigtig vis.

Kom af med dit pap

I stedet for at smide papkasserne, og andre papmaterialer ud én ad gangen, kan man med fordel samle det hele, og bortskaffe det hele på én gang. Med en DT Rullecontainer er det nemt at samle det hele, og det er nemt at transportere, så det er bare generelt let at opbevare sit pap i en rullecontainer. Når den er fyldt op, kan man tage en tur på genbrugspladsen, og smide det hele af én gang, Der kan være en del i papburet, så man er også sikker på, at man ikke overfylde skraldespanden, ved at bruge rullecontaineren i stedet for. Det kan gå rigtig hurtigt med at få fyldt skraldespanden op, så det er godt med andre alternativer, som samtidig hjælper miljøet og alle dyrene.

Dit madaffald

Det er en fordel at sortere madaffaldet fra, da det er mere miljørigtigt. Ved at sortere dit affald gør du det rigtige for miljøet, og det er generelt lettere at sortere affald. Man er sikker på, at det kommer de rigtige sted hen, så det ikke bliver blandet sammen, så det til sidst ikke kan bruges mere. Man kan få nogle specielle affaldsposer som er lavet specifikt til madaffald, som egentlig er lavet af papir. Posen kan også genanvendes, så det er praktisk, og samtidig godt for miljøet. At sortere madaffald hjælper miljøet, og samtidig kan man have god samvittighed, da man jo hjælper med genbrug og genanvendelse. Man føler at man er med til at gøre en forskel for kloden, og også alle dyrene som også bor her.

Restaffald

Det som er tilbage efter pap og mad, kan du også fint sortere. Du kan smide papir sammen med pap, og derudover kan du sortere så glas og plastikbøtter osv. Ikke smides ud sammen med det andet restaffald. Ved at sortere det, er du med til at sørge for, at det bliver genanvendt, så det ikke bare bliver efterladt uden at blive brugt. De resurser vi allerede har, kan ligeså godt udnyttes mens vi kan, og samtidig gøre en forskel for jorden. Man kan have en bestemt spand til glas og plastik, så når man har brugt noget af enten plastik eller glas, kan man lige skylle det af, og derefter smide det i spanden til genanvendelse. Det kan også afleveres på lossepladsen når den er fyldt, og skal tømmes.