Få hjælp til flådestyring med GPS

Når man er selvstændig, er der rigtig mange ting at tage sig af. Det kan for mange selvstændige resulterer i, at det er svært at få tid til det, der er virksomhedens kerneopgave eller til salgsarbejdet, der få virksomheden til at løbe rundt. Hvis du er håndværker, eller hvis du er i servicebranchen og har 4-5 ansatte eller mere, der alle kører rundt i firmabiler, bør du overveje, om ikke det er en god ide at få dig et flådestyringsprogram. Læs med og få at vide hvad et flådestyringsprogram er og hvorfor det vil være en rigtig god hjælp i dit daglige arbejde, som leder af din virksomhed.

GPS som værktøj i hverdagen

Du kender helt sikkert til brugen af GPS og har sikkert et navigationssystem i dine firmabiler, der via GPS kan fortælle dine medarbejdere, hvor de skal køre hen for at finde frem til en kunde eller lignende. Det du imidlertid også kan benytte GPS til, er at holde styr på dine firmabiler gennem arbejdsdagen. Det kaldes flådestyring og til det, er der udviklet helt særlige programmer.

Overblik og koordinering

Med et flådestyringsprogram kan du altså følge dine biler hele tiden. Det sker vi en GPS tracker, der placeres i hver af dine firmabiler og, som viser bilerne på et kort på din computerskærm. Det betyder, at du meget let kan få et overblik over, hvor alle dine medarbejdere befinder sig. På den måde kan du koordinere deres arbejdsindsats og se hvem, der for eksempel er den mest oplagte at sende videre til en akut sag eller til en kunde, der lige har ringet med et problem.

Øg din konkurrencedygtighed

Det kan spare dig for mange telefonsamtaler med dine medarbejdere i løbet af dagen og meget brændstof kan undgå at blive brændt af, når du hurtigt kan se hvem den nærmeste medarbejder er. Det vil sige, at et flådeprogram både hjælper dig rent praktisk, men også spare dig tid og penge. Alt sammen noget der øger din konkurrencedygtighed på markedet.