Dansk iværksætter vil give dig køkkenknive, der er til at betale

Køkkenknive kan være dyre. De kan faktisk være meget dyre. Derfor er der mange, der ender med knive, der ikke byder på en høj kvalitet. Det er der en dansk iværksætter, der ønsker at lave om på. Han hedder Julius Søndergård Schiller og er indehaver af Gastrotools, der står bag en serie af køkkenværktøj.

Køkkenværktøj der holder hele livet

Gastrotools er blevet udviklet med afsæt i ét særligt hovedkriterie; at det skal kunne holde hele livet. Deres køkkenknive bliver anset som værktøj, der skal udføre en funktion til perfektion. Det er dog ikke kun det. De skal også støtte op om og bridage til at man glædes ved at stå i køkkenet og lave mad hver dag.

Selv siger Julius Søndergård Schiller følgende om opstarten af hans virksomhed:

”Idéen bag Gastrotools opstod i 2016 på baggrund af en dyb passion for gastronomi. Med kendskab til markedet af køkkenudstyr, herunder køkkenknive, undrede vi os over, hvorfor man endnu ikke kunne finde et udvalg, hvor man fik ultimativ funktionalitet til en god pris.

Det blev begyndelsen på udviklingen af en serie af køkkenknive med udgangspunkt i kvalitetsmaterialet frem for alt andet – og med en bevidsthed om, at køkkenkniven er et stykke værktøj, som skal performe hele livet.”

De skal også være til at betale

Tanken bag Gastrotools er også, at dine køkkenknive skal være til at betale. På trods af dette, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alle deres knive er derfor smedet af enestående stål fra Japan. Knivene er tilmed blevet smedet i et tæt samarbejde med en række af verdens dygtigste smedemestre.

Dertil er der heller ikke nogen mellemled, der skal tjene penge. Det er især derfor, de kan sælge deres knive til gode priser hos Gastrotools. Det er en fordel for forbrugeren, da det gør det muligt at købe en exceptionelt høj kvalitet til en lav pris. Priserne er markant lavere end andre knive i samme klasse.

Smalt udvalg med fokus på kvalitet

Gastrotools.dk finder du et smalt udvalg af køkkenværktøj. Det er dog et helt bevidst valg. Det er nemlig gjort med henblik på at sikre en høj kvalitet. De har vurderet, at det er bedre at have et smalt udvalg, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, i stedet for et stort udvalg med mange forskellige værktøjer.

Fælles for alle deres knive er, at de byder på et tidløst og elegant design. Dertil er det også knive, der kan bryste sig af at være smedet af japansk stål. Det er en type stål, der byder på en helt unik sammensætning af mineraler. Det er med til at sikre, at der er tale om køkkenknive, du kan have resten af livet.

Du skal dog ikke være bange for at bruge dem. Det er ikke knive, der kun er udviklet til at se flotte ud. Det er knive, der er udviklet til at være værktøj. Derfor er du også garanteret, at de leverer en suveræn ydelse, når de er i brug.