Har du sat dig mål for det nye år?

I takt med at vi rykker tættere og tættere på det nye år, opstår behovet for at se tilbage på det gamle. Fik vi det ud af året, vi havde forventet? Er vi der i livet, hvor vi ønsker at være? Hvad ønsker vi at gøre anderledes i det nye år?

Hvis du ikke allerede har helt styr på dine mål for næste år, så læs med her, hvor vi dykker ned i 2020-mål, der er værd at forfølge.

Mere tid i hverdagen til dine valg

Når hverdagen er præget af madpakker, godnatputning og kaffe i spandevis, kan det være svært at overskue meget andet end at komme igennem dagen. Men livet skal helst ikke blive til et etapeløb, hvor man hele tiden skal kæmpe sig igennem en ny krævende etape uden at nyde udsigten.

Derfor bør du øve dig i at få meget tid til dig selv ind i hverdagen. Aftal med din partner, at I har en aften om ugen, hvor I hver især er fri for ansvar, og må gøre hvad I vil. Måske har du lyst til at gå til kor? Måske vil du bruge aftenen bag din symaskine? Eller måske vil du gerne binge Netflix. Det er helt op til dig, hvad der virker som et frirum for dig. Det vigtigste er blot, at det er noget du har valgt, og som du har lyst til at prioritere.

Det er aldrig for sent at ændre på tingene

Mange af os har en tendens til at stille os tilfredse med tingenes tilstand. Vi affinder os med situationen og tænker, at det alligevel ikke bliver bedre. Men livet er for kort til at acceptere stilstand. Er det noget, du drømmer om at ændre, men som du ikke har haft modet til at forfølge? Så giv ikke op på din drøm. Men gør den til et mål, du vil nå.

Har du drømt om at gå rundt i bikini på stranden, men er pinlig over din karsprængninger rundt omkring på kroppen? Så kontakt venecenter.dk. Bestil en tid og få fjernet dem. For du skal i den bikini til sommer og paradere rundt på de danske strande.

Er du ked af, at du mistede kontakten til en god barndomsven efter en dum uoverensstemmelse? Så gør 2020 til året, hvor du rækker ud og forsøger at genskabe jeres kontakt. Hvad er det værste, der kan ske? At vedkommende ikke er interesseret i at genoptage jeres forhold? Hvordan er det anderledes end nu, hvor I ikke ses? Nej, du har intet at miste. Du har til gengæld alt at vinde.