Sådan klarer du en lang vinter!

Åh nej! Er sommeren allerede ovre? Kan det virkelig passe, at det er mørkt, når vækkeuret ringer? Ja, beklager, men den er god nok.

 

Nu venter mange måneder med mørke og kulde, før det igen går mod lysere tider. Bevares, mørket og vinteren har bestemt sin charme. Indendørshygge, tykke sokker og trøjer, stearinlys og dampende te i koppen kan skabe en helt særlig stemning, men derfor kan du stadig godt have brug for en lille smule solskin for at klare dig igennem vinterens dunkle måneder. Det kan du gøre ved at rejse til smukke Fuengirola, en ægte spansk perle, der kan få ethvert forfrossent vinterhjerte til at tø!

Costa del sol – en ordentlig oplader

Costa del sol – solskinskysten – navnet har bestemt sin berettigelse, og det vil du også opleve, hvis du tager til de sydlige egne. Fuengirola ligger på kysten, og byen byder blandt andet på et rigt havneliv, en skøn strand og en smuk indre by. Desuden er det spanske køkken genialt til at forkæle en vintertræt gane og vække sanserne til live igen. Der er altså mange gode grunde til at rejse sydpå, hvor klimaet er mildere, livet føles lettere og smilene er bredere. Hjerting Rejser kan hjælpe med planlægningen af rejsen, så du selv kan læne dig tilbage og glæde dig til turen – og nyde den, når den er i gang.

En kort eller en lang?

Overvej, om du har mulighed for at hive en måned eller to ud af kalenderen og opleve en langtidsrejse under sydligere himmelstrøg. Det kan give en helt særlig og autentisk stemning at opholde sig et sted i længere tid. Du giver dig selv chancen for at blive en større del af det lokale liv, og samtidig får du mere ro på og kommer helt ned i tempo. Det kan virkelig give vinterhumøret et løft!