Kim Eland på sit kontor på jubilæumsdagen. Foto: Jacob Jepsen

Direktøren fejrer 25 år på Bornholms Tidende

Kim Eland, direktør på Bornholms Tidende, kunne onsdag i denne uge markere, at han har været ansat i mediehuset i 25 år.

Det gjorde han med stor festivitas og et mylder af gratulanter – dog kun i de ganske korte stunder, hvor han lige lænede sig tilbage i direktørstolen, lukkede øjnene og drømte om, hvordan det kunne have været, hvis ikke …

Ja, her ved alle, hvad der er skyld i, at den potentielt festlige dag måtte ende i dagdrømmerier.

Heldigvis havde søde medarbejdere sørget for at pynte lidt op på hans kontor, ligesom der også lå en håndfuld gaver og ventede på ham, da han mødte ind om morgenen.

Men hvordan er de 25 år forløbet? Vi kan jo spørge ham:

Hvor lang tid har det taget dig at være her i virksomheden i 25 år?

Direktøren forstår straks den iboende problematik i spørgsmålet:

– Det er gået hurtigt, så det føles snarere som 10 år, siger han, der begyndte som bogholder på Bornholms Tidende, siden blev økonomidirektør og sidste efterår altså tiltrådte som direktør for det hele.

– Det er en spændende og sjov arbejdsplads med mange forskellige faggrupper, så her sker altid noget nyt – og så går tiden jo hurtigt, forklarer han.

Havde du, dengang du begyndte, regnet med, at du skulle ende på toppen af kransekagen?

– Nej, men det var altså det, der skete, ler direktøren.

– Og i det hele taget er det jo også helt umuligt at forudse, hvad så langt et tidsrum vil bringe. Jeg var ikke engang klar over, jeg ville arbejde her så længe.

Det er til stadighed en sjov og spændende arbejdsplads, synes Kim Eland – og snarest, på ét eller andet tidspunkt, bliver det om muligt endnu sjovere. Han lover nemlig at tage revanche med den der markering af de 25 år.

– Måske vi kan lave en grillfest i husets gård i løbet af sommeren, funderer han forventningsfuldt.