Politidirektør Frits Kjeldsen. Foto: Jacob Jepsen

Politiet med særlig indsats rettet mod unge: De kan få svært ved at holde sig til stregen

Politidirektør Frits Kjeldsen oplyste i forbindelse med det bornholmske coronapressemøde torsdag, at der vil komme en speciel indsats i forhold til de unge i den kommende tid.

– Politiet tager initiativ til at kommunikere meget målrettet mod de unge og forventer, at vi kan ramme de unge bedre, end vi har kunnet hidtil, sagde han.

– De unge har været ret gode til at lytte på anbefalingerne ligesom alle andre. Men vi må erkende, at efterhånden som det gode vejr trænger sig på, og folk begynder at kede sig lidt, kan det være svært for de unge at holde sig fuldstændig til stregen. Derfor rækker vi ud med noget kommunikation. Vi arbejder på en model for, hvordan vi skal kommunikere, så vi rammer de unge, ligesom vi rammer andre borgere, sagde Frits Kjeldsen.

– Vi har også vores gadeplansmedarbejdere på gaden, som prøver at ramme nogle af de unge, der plejer at forsamle sig. Meldingerne er, at også de unge er rimelig fornuftige, supplerede borgmester Winni Grosbøll.