Arkivfotos

Bornholmere i debat om turister på P1

Journalist Siw Søby Rasmussen på DR P1 har læst interviewet med Hanne Nimskov i Bornholms Tidende mandag, hvor Nimskov frabad sig turister på Bornholm i påsken af hensyn til smittefaren. Hun tilføjede dog, at hun er klar til at modtage turister med åbne arme, når coronakrisen er overstået.

På baggrund af interviewet har Siw Søby Rasmussen inviteret svanekeboen til at deltage i radioprogrammet P1 Debat Special på fredag klokken 12.15-13, hvor også borgmester Winni Grosbøll og Claus Bornemann Carlsen, DanCenter Bornholm, er inviteret til at deltage.

P1 Debat Special er et program, som eksisterer under coronakrisen, og hvor der er både debat og perspektivhistorier. Fredag skal programmet altså omhandle Bornholms situation i forhold til turister i påsken – bør de komme? Hvorfor/hvorfor ikke?