Foto: Jens-Erik Larsen

Jensen fyrer 77

Industrivirksomheden Jensen i Rønne fyrer 77 medarbejdere som en konsekvens af coronakrisen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vores forventning er, at det vil tage op til halvandet år før vi er tilbage på normalt niveau, lyder det fra direktør Morten Rask.

Fra Jensen lyder det videre, at man indstiller sig på det værste og håber på det bedste.

– Efter lang tids positiv udvikling i Jensen Denmark, kun påvirket at de årlige sæsonudsving, må vi nu desværre acceptere, at vores kunder over hele verden er blevet hårdt ramt af Covid-19 krisen, forklarer Jensen Denmark.

– Hoteller og restauranter er lukkede, og mange vaskerier har meget lidt at lave, medmindre de arbejder for sundhedssektoren. Vi forventer ikke, at kunderne vil investere før tidligst næste år, da de selv forud skal sikre indtjeningen.


Jensen

Jensen-Group er verdens største producent af vaskerisystemer. Fabrikken i Rønne udgør den danske del af gruppen og står for at udvikle, producere og sælge automatiske ilæggere, strygeruller og foldere til industrivaskerier verden over.