Arkivfoto: Allan Rieck

Medie: Coronakrisen sætter salg af Molslinjen på pause

Det var tæt på, men på grund af den igangværende coronakrise, som har ramt erhvervslivet hårdt, er kapitalfonden Polaris’ salg af Molslinjen skudt til hjørne.

Det beretter Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans.

– Molslinjen lignede indtil for få uger siden en fænomenal investering for kapitalfonden Polaris, men den aktuelle nedlukning af landet rammer færgerederiet, som bl.a. sejler mellem Århus og Sjælland Odde samt Ystad og Bornholm, skriver Finans.

Polaris har ifølge Finans’ oplysninger sat processen på pause.

Det har tidligere været fremme, at de tre store kapitalfonde EQT Infrastructure, Partners Group og Infra Capital var blandt dem, der kæmpede om at sikre sig ejerskabet af rederiet.

Der var ellers udsigt til, at ejerne – Polaris og den aarhusianske rigmand Henrik Lind – kunne score kassen ved et salg. De betalte 838 millioner kroner for rederiet, som ved udgangen af 2018 havde en nettogæld på 2,2 milliarder kroner. Salgsprisen ventedes at ligge på omkring 7,5 milliarder kroner.