FOR ABONNENTER

‘To ens energibundter’ i nyt samarbejde på Laksetorvet

To nye samarbejdspartnere har fundet hinanden på Laksetorvet i Rønne, hvor erhvervsmanden Michael Møller nu er blevet medejer af vinbaren Râzapâz.

De to kendte ikke hinanden i forvejen, men gennem Patrick Hults svoger fik Michael Møller besked om, at forretningen var i knæ på grund af coronakrisen.

Et kort møde blev holdt – og så var et samarbejde på skinner, fortæller Patrick Hult.

– Vi gik på sekundet i gang med at snakke – også om fremtidige samarbejder. Vi er nok to, lidt ens energibundter, og det gav hurtigt mening, at vi skulle lave noget sammen, siger han.

Michael Møller er glad for at kunne bibringe lidt ro til en ny lokal forretningsdrivende.

– Râzapâz startede på et meget uheldigt tidspunkt. Men den nåede at tage bornholmerne med storm, så det er vigtigt, at vi får den kørt godt videre, siger Michael Møller, som forsikrer, at han ikke selv kommer til at skrælle gulerødder eller være en del af driften.

– Patrick er direktør i selskabet og bestemmer 100 procent, siger Michael Møller, der ellers har erfaring fra branchen ved i mange år at have drevet Café Luna i Allinge.

– Nej, jeg skal ikke blande mig. Det er jo nogle helt andre ideer, som Patrick arbejder med, og han har meget mere styr på det end mig, konkluderer den nye medejer af vinbaren.