Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Revy udsat til 2021: Vi manglede kun at sælge 100 billetter

– Det værste er, at så mange har gået og glædet sig. Vi manglede kun at sælge 100 billetter ud af de cirka 1.900, vi havde til salg til de fire forestillinger.

Det siger Lars Christiansen fra Allinge-Sandvig Gymnastikforening efter foreningens beslutning om at udsætte A/S Revy fra maj 2020 til maj 2021. Revyen spilles normalt hvert andet år i Nordlandshallen og trækker masser af mennesker til nordlandet til revyaften, hvor der også er mad, musik og dans. Men revyen blev endnu et offer for coronakrisen.

Har man købt billet til revyen, kan man vælge at få sine penge tilbage. Ellers overføres billetterne fra de fire forestillinger til de tilsvarende forestillinger næste år. Det tyder indtil videre på, at publikum i stort omfang lader deres billetter overføre og vælger at glæde sig til næste år, oplyser Lars Christiansen.

– De medvirkende er kede af udsættelsen, men de er alle klar til næste år, siger han.