Patrick Hult (tv.) har fået Michael Møller som medejer af den nye vinbar Râzapâz på Laksetorvet i Rønne. Foto: Tommy Kaas

Michael Møller bliver medejer af kriseramt vinbar i Rønne: Det er mildt sagt fantastisk

10 dage. Så meget for sent kom Patrick Hult med sin nye vinbar Râzapâz på Laksetorvet i Rønne. Havde han åbnet forretningen 10 dage tidligere, havde han kunnet få økonomisk hjælp fra regeringens hjælpepakker, der er lanceret på grund af coronakrisen.

Men i stedet for hjælp fra staten har Patrick Hult pludselig fået hjælp fra uventet kant: En lokal erhvervsmand meldte sig hurtigt på banen.

– Jeg kunne ikke bære at se, at en god iværksætter, som er kommet godt i gang og har skabt noget, som vi har manglet på Bornholm, skulle dø på det her. Og jeg havde en mulighed for at træde til, forklarer Michael Møller, der blandt andet er kendt for at drive Bornholmertårnet på Dueodde, Bornholmerslottet i Rønne og Bornholms Service og Skadecenter i Aakirkeby.

Nu har Michael Møller og Patrick Hult lavet et nyt driftsselskab, som skal sørge for, at vinbaren på Laksetorvet fortsætter – også efter coronakrisen.

– Det er mildt sagt fantastisk, siger Patrick Hult, der bliver direktør i det nye selskab.

Michael Møller kommer ikke selv til at blande sig i den daglige drift, siger han.