Foto: Berit Hvassum

Forsyningen vil hjælpe lokale med ‘symbolske handlinger’

– Det er symbolske handlinger. Det ved vi. Men det er, hvad vi kan gøre for at yde et bidrag til et hårdt trængt erhvervsliv.

Sådan siger Klaus Vesløv, afdelingsleder hos Bornholms Energi og Forsyning. Selskabet har iværksat to initiativer, som skal støtte det lokale erhvervsliv i en svær tid.

Man har besluttet, at alle fakturaer bliver hastebehandlet, således at alle betalinger til selskabets leverandører bliver fremrykket og afregnet med det samme. Det sker for at forsøge at sikre likviditeten hos leverandører, fortæller Klaus Vesløv.

Og man har taget den ene støttepulje på 50.000 kroner – selskabet deler to gange årligt 50.000 kroner ud til initiativer i det bornholmske kulturliv – og købt gavekort for pengene, som nu bliver udloddet til selskabets kunder. Det sker via en konkurrence, hvor alle kan vinde, fortæller Klaus Vesløv.

– Vi ved godt, at vi nok ikke redder noget med det her, men vi synes, at det er vigtigt, at man gør, hvad man kan, og de her initiativer kan vi i hvert fald bidrage med, siger Klaus Vesløv.