Arkivfoto: Allan Rieck

Bornholmslinjens fartplan for påsken er nu klar

Bornholmslinjens trafikprogram for påsken på Bornholm er nu gjort tilgængeligt på hjemmesiden, oplyser rederiet i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Det er jo en påske, hvor udfordringen har været at vurdere, hvor mange gæster, der i sidste ende vælger at tage turen til og fra Bornholm. Det er med andre ord et program, hvor vi efter bedste evne har forsøgt at få en fornemmelse for en højtid, som vi aldrig har oplevet den før.

Når man kigger i planen, vil man således se, at Bornholmslinjen på de sædvanlige påskerejsedage holder et højt aktivitetsniveau.

– Derfor er vores besætninger også klar til at modtage gæsterne og hjælpe dem til at gøre færgeturen til en god og tryg oplevelse, betoner kommunikationschef i rederiet Jesper Maack.

Årets påskeuge strækker sig fra mandag den 6. april og til påskemandag den 13. april. Af fartplanen fremgår det blandt andet, at mandag den 6. april gennemføres de tre ud af otte planlagte afgange Rønne-Ystad, idet der altså er fem aflyste afgange, mens der dagen derpå, tirsdag, kun gennemføres to ud af syv planlagte afgange.

Onsdag den 8. april gennemføres dog seks ud af syv planlagte afgange, men til gengæld ser det tungt ud, hvis man havde tænkt sig at rejse fredag den 10. april Rønne-Ystad – således er fire af de seks planlagte afgange aflyst, mens de sidste to står som udsolgte.

Man kan se hele fartplanen på bornholmslinjen.dk.