Foto: Berit Hvassum

Transportfirma med nyt stort millionoverskud

Transportvirksomheden BHS Logistics på Rønne Havn kom ud af 2019 med et overskud på 11 millioner kroner efter skat. Det er noget bedre end i 2018, hvor overskuddet lød på 8,9 millioner kroner efter skat.

Selskabet har nu en egenkapital på 61,6 millioner kroner.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vi har opnået et tilfredsstillende resultat i et meget konkurrencepræget transportmarked. Vi har opnået vores resultater gennem en målrettet indsats for at sikre os i forhold til fremtidige transportkrav, siger administrerende direktør Morten Studsgaard ifølge pressemeddelelsen.

– Resultatet er i den grad muliggjort af en fantastisk indsats af alle medarbejdere i BHS Logistics A/S. Alle BHS’ere sætter en ære i at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen, hvilket kunderne kan mærke, siger han.

Stigning i omsætningen

Omsætningen var i 2019 på 543 millioner kroner, og det er lig med en fremgang på 13,4 mio. kr. eller 2,5 procent i forhold til 2018.

Virksomheden beskæftigede gennemsnitligt 258 medarbejdere i 2019 fordelt på de fire lokationer i Rønne, København, Odense og Aarhus. Det er en stigning på 17 fuldtidsstillinger sammenlignet med 2018.

Følger udviklingen

BHS Logistics forventer fortsat øget omsætning og et nyt positivt resultat i 2020. Men man følger udviklingen med spredningen af sygdommen covid-19 tæt, oplyser virksomheden.

Man er “bevidst om, at den samfundsmæssige- og økonomiske udvikling afledt af dette, kan få indflydelse på aktiviteten i 2020”.