Arkivfoto: Berit Hvassum

DF bakker statsministeren op – og advarer mod trollingbåde

– Dansk Folkeparti på Bornholm bakker op om Statsministerens udmelding, bliv hjemme! Lad være med at krydse landsdelene, heller ikke selv om det er påske og dejligt vejr.

Fire-fem mand
tæt samlet ombord
på en lille båd,
er ikke at
holde afstand!
Linda Kofoed Persson

Sådan skriver kommunalbestyrelsesmedlem Linda Kofoed Persson fra partiet i en pressemeddelelse, som fortsætter:

– Det er så uhyre vigtigt for vores sundhedssystem, at der IKKE kommer flere potentielt smittede til Bornholm, hvilket der er stor risiko for, hvis øen invaderes af folk fra resten af Danmark. Vi er bekymrede for, at vores hospital ikke vil kunne følge med, hvilket vil få katastrofale følger, hvis der kommer mange smittede på en gang, hvilket der er stor risiko for, hvis folk rejser mellem landsdelene.

– At se trollingbåde ankomme i øjeblikket, hvor vi ved der er op imod fire-fem mand tæt samlet ombord på en lille båd, er ikke at holde afstand! Vi ved godt, at dette er rigtig skidt for turisterhvervet, og vi vil gerne sammen med kommunalbestyrelsen tage de initiativer, vi kan, for at hjælpe i en svær tid.

– En stor tak og ros skal lyde til alle dem, der knokler i øjeblikket for at holde hjulene i gang, passer vores ældre og syge, sørger for at der er madvarer at købe i butikkerne, transporterer dem, der har behov for det, fjerner vores affald, tager hånd om vore psykisk sårbare med flere. Så lad os stå sammen ved at holde afstand, slutter Linda Kofoed Persson.

Arkivfoto: Brit Hvassum