Arkivfoto: Berit Hvassum

Dansk Industri: For tidligt at sige noget om Folkemødet

Det er stadig for tidligt at sige noget om Folkemødet.

Det fortæller kommunikationsdirektør i Dansk Industri, Marion Hannerup, der i disse dage har hovedet fyldt med meget andet end Folkemødet.

– I øjeblikket kontakter hundredevis af virksomheder os hver eneste dag med spørgsmål og bekymringer omkring coronakrisen. Mange er hårdt ramt og har brug for akut assistance. Al vores energi er derfor engageret i at hjælpe dem bedst muligt i disse svære tider.

– Vores grundlæggende besked er, at man skal følge myndighedernes anvisninger – i DI gør vi det samme. Derfor afventer vi også, hvad myndighedernes anbefalinger er, når kommer lidt tættere på, siger Marion Hannerup.

Mens mange andre store begivenheder planlagt til de kommende måneder er aflyst, arbejder foreningen bag den politiske festival i Allinge stadig med planen om, at Folkemødet afvikles i dagene 11. til 14. juni.

Man har dog meldt ud, at man følger situationen med udviklingen af coronavirus nøje.