Wonder: Lis Sørensen og tre mere klar i august – billetterne sælges hurtigere end før

Lis Sørensen spiller på årets Wonderfestiwall. Det samme gør Scarlet Pleasure, Ganger og Wiinston, alle også fra Danmark. Det oplyser festivalen onsdag i en pressemeddelelse.

– Vi er rigtig glade for disse fire tilføjelser, der på hver deres måde bidrager til det, der gør Wonders musikprogram til noget specielt. Her står de garvede side om side med de helt nye talenter, siger Sarah Marie Jensen fra Wonderfestiwalls musikråd.

Samtidig står det ifølge festivalen klart, at billetterne på Wonderfestiwall bliver solgt hurtigere, end man tidligere har set. Det samme gælder for de opslåede telte, hytter og tipier, som Wonderfestiwall også tilbyder som tilkøb til billetten.

Wonderfestiwall har i øjeblikket solgt 20 procent flere billetter, end man tidligere har set det et halvt år før festivalen løber af stablen. Billetterne bliver hurtigt solgt, selvom endnu ikke har offentliggjort navne på halvdelen af de optrædende.

– Det er jo virkelig dejlig at folk er ude og købe i så god tid. Det giver også mulighed for at lave en endnu bedre festival med et endnu større musikprogram. Man får også store forventning til august, vi er allerede begyndt at glæde, siger formand Daniel Mühlendorph i Wonderfestiwalls pressemeddelelse.

Før de fire nye navne sluttede sig til plakaten, havde Wonderfestiwall blandt andet offentliggjort, at D-A-D, Mads Langer og Spleen United spiller ved årets festival den 13. til 16. august.

Med de fire nye offentliggjorte navne har Wonderfestiwall nu løftet sløret for 12 af de flere end 30 navne, der vil komme på årets program. Flere nye navne vil blive offentliggjort i løbet af foråret.