Foto: Allan Rieck

Kommunen: Bornholmer nummer 1.000 har selv booket tid i idrætshal

Flere end 1.000 bornholmere har nu benyttet sig af muligheden for selv at booke tid i en idrætshal ved hjælp af en app eller hjemmesiden wannasport.dk. Booking nummer 1.000 blev nået tidligere på måneden, oplyser Carsten Clemmensen, leder af de kommunale idrætsområder i en pressemeddelelse.

Muligheden for at booke en ledig haltid blev lanceret i efteråret 2018.

– Især de seneste 2-3 måneder har vi oplevet en markant stigning i antallet af bookinger gennem Wannasport. Det kan skyldes, at kendskabet til denne mulighed efterhånden er blevet mere udbredt. I hvert fald kan vi se, at der dagligt kommer nye brugere til. Men det kan også skyldes, at det nu er muligt at leje sig ind i en af de kommunale  idrætshaller med kun 2 timers varsel. Tidligere var det kun muligt med 24 timers varsel, fortæller Carsten Clemmensen i pressemeddelelsen.

Kommunen håber samtidig, at muligheden for selv at booke en haltid vil blive bredt ud til flere haller end de kommunale idrætshaller.