Bornholms travchampion skal køre en derbyvinder

En derbyvinder kommer til at køre travløb på Bornholm i den kommende sæson. Bornholms Brand Parks travchampion Stefan Lind-Holm har fået derbyvinderen fra 2013, Stand And Deliver, i sin stald.

Aftalen om at udleje Stand And Deliver til den bornholmske hesteejer Jesper Nielsen kom i stand over en julefrokost hos Stefan Lind-Holms bror, Skive-opdrætteren Thomas Lind-Holm.

Betingelsen var, at Stefan Lind-Holm skulle være fast kusk. Ellers var ejer Peter Rudbeck fra Stutteri Hole In One aldrig gået med til at sige farvel til den nu 11-årige derbyvinder, der i mange år har været en trofast deltager i de danske hurtigløb.

– Både Peter Rudbeck og Jesper Nielsen var deltagere i julefrokosten. De to svinger godt sammen, og det var her, de første kim til en lejeaftale med Stand And Deliver blev lagt, fortæller Stefan Lind-Holm til bornholmsbrandpark.dk.