DBU Bornholm har sparet årets Fodbold Award væk

Da DBU Bornholm tidligere på ugen kårede årets ungdomsspillere i kulde, regn og blæst på Rønne Stadion, hed det sig, at den årlige begivenhed Fodbold Award, hvor den slags ellers har foregået i en årrække, var sat på pause i år.

Men da Jens-Ole Hansen, økonomimand på DBU Bornholms kontor, fremlagde budgettet for det kommende år på fodboldunionens repræsentantskabsmøde i Nyker, kom sandheden for dagen: Den årlige fodboldfest er sparet væk af økonomiske årsager.

2020-budgettet balancerede med et underskud på 10.600 kroner, og trods et stort sponsorbidrag koster det ikke under 50.000 kroner at afvikle Fodbold Award’en.

– Ingen i bestyrelsen synes, at Fodbold Award’en er en dårlig idé – det er endda et særdeles fremragende arrangement og god reklame for fodboldsporten på Bornholm. Jeg vil derfor ikke sige, at vi har sparet festen væk, men i den økonomiske situation, vi står i lige nu, har vi har været nødt til at prioritere, forklarer DBU Bornholms formand Lars Albæk.