Generalforsamling hos socialdemokraterne i Rønne-Hasle. Foto: Berit Hvassum

Nye S-kandidater fundet

Medlemmerne af Socialdemokratiet Rønne-Hasle valgte i sidste uge et par nye kandidater, som partiforeningen ønsker på stemmesedlen til henholdsvis næste regionsvalg og næste folketingsvalg.

Valg til regionsrådet er der næste år, og står det til socialdemokraterne i Rønne-Hasle, så skal regionsrådsmedlem Leila Lindén have selskab af Joan Parente som lokal kandidat. Hun takkede ved partiforeningens generalforsamling for opbakningen og sagde, at hun så frem til at arbejde sammen med og lære en masse af Leila Lindén.

Der er ingen tvivl om, at de lokale socialdemokrater håber, at der er længe til næste folketingsvalg, men når tiden kommer, mener de, at Steen Frandsen bør supplere spidskandidat Lea Wermelin og Lars Goldschmidt.

Det er op til den ødækkende partiforening at vælge, hvilke kandidater Socialdemokratiet stiller med til regions- og folketingsvalg, men Socialdemokratiet Rønne-Hasle indstiller altså henholdsvis Joan Parente og Steen Frandsen som nye kandidater.