Foto: Lilienhof

Søren Pilmark skærer en halv million af prisen på sit sommerhus

448 dage. Så lang tid har det fine, gule sommerhus på adressen Bølshavn 4 været til salg.

Og nu har ejeren, skuespiller Søren Pilmark, valgt at sætte prisen ned med en halv million kroner. Det beretter Boliga.

Sommerhuset er dog stadig klart den dyreste fritidsbolig på Bornholm med en pris på 7.495.000 kroner.

Dermed ligger kvadratmeterprisen på 38.000 per kvadratmeter, hvilket er noget højere end den gemmensnitlige pris for en kvadratmeter bornholmsk sommerhus. Bornholmske feriehuse blev således i gennemsnit handlet til en kvadratmeterpris på lige over 15.100 kroner i 2019, fortæller Boliga.

Grund med vandløb og klipper

Det er liebhavermægleren Lilienhof, der har det gule bindingsværkshus til salg.

Ejendommen er fra 1935 og rummer 197 kvadratmeter bolig, en kælder på 112 kvadratmeter og en 1,7 hektar stor grund med udsigt til havet. Ifølge salgsopstillingen fra Lilienhoff bydes der blandt andet på vandløb, park, klipper og æblelund på den store grund.