Christians Plads. Foto: Jens-Erik Larsen

Kommunen får ros efter salg af byggegrund i Rønne

Det har i en årrække været næsten lige så sikkert som amen i kirken, at byggeriet har kritiseret regionskommunen for langsommelig sagsbehandling. Nogle gange er kritikken kommet fra Jens Koefoed som formand for Dansk Byggeri Bornholm, men som selvstændig bygmester med planer om at bygge andelsboliger på Christians Plads i Rønne roser han kommunen.

– Det er mig, der har taget kontakt til regionskommunen om at købe den grund, og der synes jeg, vi har haft en fornuftig og smidig forhandling om at få det på plads, både at jeg kunne købe den, og at der kan laves lokalplan og bygges boliger, siger Jens Koefoed.

Hvad han har givet for grunden på Christians Plads, ønsker han ikke at oplyse, det er mellem ham og kommunen, siger han.