Foto: Discovery Networks Danmark

Tv-program søger ny viden om Connie-drabet

Et nyt tv-program på Dplay kigger i denne uge på det uopklarede drab på Connie Birgitte Svendsen, der blev fundet myrdet i sin lejlighed i Snellemark i Rønne i 1997.

Programmet hedder ’Drabscheferne – de uopklarede sager’, og i afsnittet om Connie Birgitte Svendsen gennemgår efterforskningsleder Henrik Schou fra Bornholms Politi det brutale drab.

Han beder i den forbindelse befolkningen om hjælp i håb om, at der kunne komme nye, brugbare tip frem. Det fortæller Discovery Networks Danmark til Bornholms Tidende.

Connie Svendsens bror medvirker også i programmet, ligesom Birte Jensen, der var Connis arbejdsgiver, fortæller om den morgen, hun fandt Connie død i sin lejlighed.

’Drabscheferne – de uopklarede sager’ er en ny krimidokumentar bestående af otte programmer, hvor en række nuværende og tidligere drabschefer minutiøst gennemgår efterforskningen af uopklarede, danske drabssager i et forsøg på at skaffe nye henvendelser, der kan hjælpe til at pågribe de drabsmænd, der lige nu er på fri fod, fortæller Discovery Networks Danmark.

Seerne bliver i programmerne inddraget via en direkte appel om at kontakte politiet, hvis man skulle sidde med vigtig viden.

Efterforskningsleder Henrik Schou. Foto: Discovery Networks Danmark