Foto: Jens-Erik Larsen
FOR ABONNENTER

Fra 48 til 31 medlemmer: Vi ved ikke hvad vi skal gøre

– Vi ved ikke, hvad vi skal gøre for at få flere medlemmer. Måske forsøger vi at holde åbent hus til foråret for at vise os frem. Det skal vi lige tale om.

Det siger Kaj Erik Hansen, formand for Hasle IF Petanque, efter afdelingens medlemsmøde, hvor man endnu en gang måtte konstatere en tilbagegang i medlemstallet. Hasle IF Petanque havde for seks år siden 48 medlemmer. Siden er det gået jævnt tilbage, og nu er man 31 medlemmer.

20 af dem var mødt op til medlemsmødet, hvor man ellers kunne glæde sig over, at man råder over gode forhold, som nye medlemmer også vil kunne få glæde af. Afdelingens ledelse er på plads, idet alle blev genvalgt, økonomien har det fint, og banerne på Hasle Stadion er i orden.

Medlemmerne har gået og isoleret det lille klubhus ved banerne, så det også kan bruges om vinteren. Det arbejde bliver man færdige med i år.

– Så kan huset holde i mange år, siger Kaj Erik Hansen.

Med en mild vinter er petanque en helårssport, og 8-16 medlemmer spiller to-tre gange om ugen i denne tid. Ellers ser man frem mod en ny sæson med turnering og masser af stævner.