Der smages på havtorn hos Høstet. Foto: Torben Ager

Madfestival fortsætter i samme spor – men også med nyheder

Forberedelserne er allerede i gang forud for den bornhomske madfestival Kulinarisk Ø, som afvikles for tredje gang i år, og Bornholms Landbrug og Fødevarer opfordrer medlemmerne til at tage balkortet med til opstartsmødet i næste uge.

BLF håber nemlig, at madfestivallens deltagere i år vil finde sammen i nye, kreative partnerskaber.

“Vi vil fortælle mere om Kulinarisk Ø 2020, og du vil få gode idéer og måske en ny samarbejdspartner med hjem“, lyder det i en pressemeddelelse fra Bornholms Landbrug og Fødevarer.

Stjerneskud og vildskud

Festivalen foregår i år fra den 21. juni til den 25. juni og fortsætter stort set i samme spor som de foregående to år. Men der er også nyheder, lyder det fra Bornholms Landbrug og Fødevarer:

“Vi lægger op til at flere finder sammen i fælles arrangementer, og Kulinarisk Ø 2020 får som noget nyt en fælles kreativ ramme, nemlig: Klima og bæredygtighed, Lokalt dyrkede/producerede råvarer samt Stjerneskud og vildskud – nye idéer, nye fødevarer og nye producenter“.

Nysgerrige er også velkomne

BLF understreger at både erfarne og nye deltagere – og dem der bare er nysgerrige – er velkomne til opstartsmødet, som afholdes tirsdag den 28. januar 2020 kl. 16.00-19.00 på Bornholms Landbrug & Fødevarer, Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby.