Foto: Jens-Erik Larsen
FOR ABONNENTER

1.700 mennesker til nytårskoncert – så stort blev overskuddet

Weekendens velbesøgte nytårskoncerter i Nordlandshallen i Allinge sikrede Allinge-Sandvig Gymnastikforening 80.000 kroner at lave idrætsaktiviteter for. Det fortæller en glad ASG-formand, Jørgen Lund.

– Vi fik et overskud på omkring 80.000 kroner, og det er vi godt tilfredse med. Vi havde sat næsen op efter 1.500 betalende gæster, men blev lidt færre. Vi nåede 1.460. Men vi gav fribilletter til vores sponsorer, så vi var i alt 1.700 mennesker til nytårskoncerterne, fortæller Jørgen Lund.

Bag arrangementet lå et stort frivilligt bidrag fra 60-70 lokale, der satte scene op, stod i baren, pillede det hele ned igen og meget mere. Jørgen Lund fortæller, at de frivillige leverede en meget effektiv indsats.

– Det var helt fantastisk. Vi startede med at pakke sammen, lige da folk rejste sig fra deres stole om søndagen – da var klokken 16.30. Kl. 19.15 var vi stort set færdige: Scenen var pillet ned og stolene kørt væk. Det eneste, der er tilbage, er gulvet. Det skal vaskes og være helt tørt, før det kan rulles sammen og blive kørt væk i morgen (fredag, red.), fortæller Jørgen Lund.

Lars Christiansen, som også har været involveret i arrangementet, synes, at årets nytårskoncerter holdt et godt kunstnerisk niveau.

– Jeg synes, at koncerterne var vellykkede, og vi fik rigtig mange tilbagemeldinger fra folk på vej ud af hallen. De var begejstrede for opsætningen og de numre, (kapelmester, red.) Henrik Krogsgaard havde valgt ud, fortæller Lars Christiansen.

Det var i år 10. gang ASG holdt nytårskoncerter i Nordlandshallen.