Arkivfoto

16-årig dreng sigtet for nedladende bemærkninger mod politiet

En 16-årig dreng blev natten til lørdag anholdt af politiet og sigtet for nedladende bemærkninger mod den patrulje, som var rykket ud til en fest på Borgmester Nielsens Vej i Rønne, hvor en del unge var samlet til fest.

Den 16-årige var hidsig og ønskede ikke at oplyse sine generalia, og i det var i den forbindelse, at betjentene fik et og andet at vide.

Drengen blev anholdt og kørt til politigården, hvor man fastslog hans identitet. Det fremgår af døgnrapporten mandag.

Her fortæller ordensmagten også, at den på cirka samme tidspunkt var gal på Paradisvej i Rønne. Her var der også gang i en fest, men her var det de øvrige beboere i området, der var generet, fordi der blev spillet høj musik. Ved patruljens ankomst blev musikken dæmpet, lyder det fra politiet.