Foto: Musikhuzet

Publikum er velkommen bag scenen i Musikhuzet

Den første lørdag i februar åbner spillesteder i hele Europa dørene for publikum og inviterer dem til at gå på opdagelse i, hvad der sker bag scenen. Som en del af denne Open Club Day slår også Musikhuzet Bornholm, Rønne, dørene op for interesserede gæster tre timer inden aftenens afskedskoncert med Wafande.

Det oplyser spillestedet i en pressemeddelelse.

Lørdag den 1. februar vil gæsterne således få adgang til en ”spillestedssafari” med blandt andet fremvisning af nogle af backstageområderne, høre lidt om stedets teknik, få en snak med en af stedets bookere og den markedsføringsansvarlige samt få information om, hvad det vil sige at være frivillig medarbejder i Musikhuzet.

I det hele taget kan publikum møde de ansatte og de frivillige, som arbejder på spillestedet,  og høre om spillestedets historie. Og måske bliver der mulighed for at overvære lidt af lydprøven inden aftenens koncert.

Det er gratis at deltage i Open Club Day i Musikhuzet, men det kræver tilmelding, og der er begrænset kapacitet. Man kan tilmelde dig på Musikhuzets hjemmeside, musikhuzet.dk, og arrangementet forventes at vare cirka halvanden time.

Den europæiske udgave af Open Club Day finder sted for tredje gang og er et initiativ, der blev født i Schweiz. Arrangementet er koordineret af Live DMA, et europæisk netværk af organisationer for livemusik, som repræsenterer over 3.000 koncertarrangører.

Open Club Day er den del af Live Style Europe, et projekt skabt af Live DMA med støtte fra Europakommissionen via Creative Europe-programmet.