Til fest i Nyvestcentret. Arkivfoto: Allan Rieck
FOR ABONNENTER

Ny centerleder: Jeg trængte virkelig til at komme væk fra larmen i København

Nyvest Centret i Nylars har den 6. januar 2020 ansat den 39-årige tilflytter Martin Schjerning som ny centerleder.

Martin Schjerning kommer fra en stilling som kaproningschef i Danske Studenters Roklub i København og været ansvarlig for rekruttering, sponsorer, og virksomhedssamarbejde samt udvikling af roning på eliteniveau.

Han er uddannet træner i atletik, roning og uddannet Business Development Engineer fra Aarhus Universitet, og har blandt andet arbejdet fem år som daglig leder i Kentucky Fried Chicken.

Mødte kæresten i roklubben

Martin Schjerning er allerede faldet godt til i sin bornholmske hverdag.

– Jeg kan godt lide, at man stoler på hinanden herovre. Og jeg nyder roen. Jeg trængte virkelig til at komme væk fra larmen i København, indrømmer Martin Schjerning, der allerede er medlem i Viking Fitness og Rønne Wellness.

Og så slipper den tidligere kaproningschef selvfølgelig ikke tilknytningen til den sport, som har fyldt en stor del af hans liv.

Det er også gennem roningen, at han har mødt sin kæreste, rønneboen Kate Petersen, som er international toproer i Danske Studenters Roklub, med lokal base i Rønne Roklub.

Den nye centerleder har boet i Rønne siden efteråret 2019, men er kommet på Bornholm hele sit liv.

– Min farmor og farfar havde somerhus herovre, og min far har haft anparter i nogle hoteller herovre, og jeg har også haft et samarbejde med Jensen, da jeg arbejdede i Berendsen Tekstil, fortæller Martin Schjerning.

Nu vil han koncentrere sig om at lære sin nye arbejdsplads at kende og derefter begynde at kigge efter nye potentialer i Nyvest Centrets faciliteter.

– Vi skal finde på noget nyt og fange nogle nye folk ind. Og der vil jeg trække på min eraring fra Danske Studenters Robklub, hvor vi tjente rigtig mange penge på fester, slutter Martin Schjerning.

 

Martin Schjerning vil i samarbejde med Nyvest Centrets øvrige personale og Sally Andersen som køkkenansvarlig, varetage de administrative opgaver, daglige drift og stå for udlejning af idrætshallen, Nylars Samlingshus og Nylars Skydecenter. Eget foto