Arkivfoto: Berit Hvassum

Første spadestik bliver taget til lokal forening for demente

Siden 2008 har den nærmeste lokalforening for næsten 900 bornholmere med demens ligget i København, men sådan er det måske ikke meget længere. I hvert fald bliver første spadestik til en lokalforening på Bornholm taget, når Alzheimerforeningen og Jens Rehfeld inviterer til et møde i slutningen af januar.

– Nærheden og trygheden ved at kende nogle, som har de samme udfordringer som én selv, er utroligt vigtig. Derfor skal vi selvfølgelig have et sted, hvor man kan få støtte og vejledning lokalt, og hvor vi kan lave nogle tiltag og aktiviteter for mennesker med demens og deres pårørende, lyder det fra Jens Rehfeld i en pressemeddelelse.

På mødet den 29. december skal det afklares, om der er bredere interesse for at få skabe en lokalforening på Bornholm, hvad den skal indebære, og hvordan den bedst kan startes.

Mødet foregår på Dagcenter Sønderbo fra klokken 19, og alle er velkomne, uanset om man vil være med til at starte lokalforeningen, vil komme med ideer eller bare ønsker at høre nærmere.

Tilmelding skal ske til organisationskonsulent Anne Kaehne i Alzheimerforeningen senest den 26. januar.