Arkivfoto: Berit Hvassum

22-årig varetægtsfængslet i større narkosag

Opdateret klokken 12.53: Den sigtede er nu blevet varetægtsfængslet.

En 22-årig mand blev lørdag middag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten på Bornholm. Han er sigtet i en større narkosag.

Sagen bliver fortsat efterforsket, og anklager Benthe Pedersen Lund begærede derfor både lukkede døre, navneforbud og referatforbud i sagen. Det imødekom dommeren, og det er derfor blandt andet ikke tilladt at fortælle hvilke stoffer og hvilke mængder af stoffer, som sagen drejer sig om.

Den sigtede blev anholdt i mandags og var første gang fremstillet i grundlovsforhør onsdag. Også her blev dørene lukket. Han nægtede sig skyldig i begge grundlovsforhør.

Mens lørdagens grundlovsforhør stadig var åbent, anmodede Benthe Pedersen Lund om, at politiet må åbne noget beslaglagt post, som den 22-årige mand har sendt. Politiet går ud fra, at forsendelsen indeholder narkotika.