Byskrivergården i Allinge. Arkivfoto

Blev sat til salg for 11,5 mio. kroner – nu har badehotellet fået ny ejer

Det idylliske badehotel Byskrivergården i Allinge er efter nogen tid på markedet nu blevet solgt. Byskrivergården var til salg i lang tid for 11,5 millioner kroner, inden det blev sat ned til lige under 10 millioner kroner.

Ejendommen har været sat til salg hos liebhavermæglerkæden Lilienhoff, og i deres salgsmateriale understreger de blandt andet, at stedets charme udspringer af den gamle bindingsværksgårds historie. Byskrivergården daterer sig nemlig helt tilbage til 1774.

Hotelejendommen ligger helt ud til Næs Strand og Østersøen og tæller 787 kvadratmeter, hvoraf langt de fleste går til hoteldelen. Alle gæsteværelserne har eget bad og toilet, og så hører der også en privat afdeling med i ejendommen, hvor der er køkken, bad og en stue med adgang til en privat terrasse.

De nye ejere af stedet er 32-årige Cathrine Andersen, hendes partner Christian Rasmussen og hans søster Tanja. Christian Rasmussen er 35 år og har som barn boet på Bornholm. Cathrine Andersen er business iværksætter og bor i San Francisco, hvor hun er ejer af account managementvirksomheden Roger. Hun er oprindeligt fra Aabenraa.