Arkivfoto

Renovering af hundepark er gået i stå

Klemensker Land- og Byforening havde håbet på at få tilskud fra Sparekassen Bornholms Fond til at renovere den hundepark, som er meget benyttet blandt borgere med hunde.

Men ved uddelingen af fondens midler i slutningen af december måned blev hundeparken, der ligger overfor Klemensker Stadion, ikke tilgodeset.

Foreningen havde søgt om tilskud til et nyt og højere hegn i hundeparken, som man var indstillet på selv at lave med frivillig arbejdskraft. I forbindelse med renoveringen af det gamle hegn var det meningen, at man desuden ville udvide arealet med en mindre hundegård til de allermindste hunde.

– Nu er vi gået lidt i stå, men skal tænke alternativt og se, om der er nogle andre fonde, vi kan søge. Og så vil vi også se på, hvor meget vi kan gøre selv, men der skal jo noget træ til, som vi ikke har. Så det ligger stille, siger Irene Dunker fra land- og byforeningen.