Foto: Berit Hvassum
FOR ABONNENTER

Ny ejer af Hotel Sandvig: En sjov udfordring

Til sommer slår Hotel Sandvig dørene op til en ny sæson og med ny ejer. Martin Ramstrup, der i en årrække har drevet Bornholms Rovfugleshow, har overtaget hotellet fra Helle Mogensen, der også ejer Hotel Herold i Hasle.

Lige nu har Martin Ramstrup sat en renoveringsproces i gang, så Hotel Sandvig får en opgradering med nyt interiør og nye farver på væggene. Han fortæller:

– Min ekskone Louise driver jo rovfuglecentret i dagligdagen. Det gør hun rigtig dygtigt, og det har gjort, at jeg har lidt mere tid, og så var det en sjov udfordring, som jo stadig er inden for turistbranchen, men som trods alt adskiller sig relativt meget fra det, jeg ellers har har gået og lavet. Det er jo to vidt forskellige produkter, men det er inden for branchen. Og i takt med den almindelig udvikling i virksomheden og personligt, så var det en sjov udfordring at kaste sig over hoteldrift.

 

 

Renovering

Hotel Sandvig er lige nu ved at blive renoveret med nyt interiør og nye farver på væggen – primært i hovedhuset. Den nye ejer regner med at åbne 1. juni. Foto: Berit Hvassum

 

 

Martin Ramstrup fortæller, at det i første omgang primært er hovedhuset, der bliver moderniseret.

– Så må vi se på resten af ejendommen senere. Som det er nu, har hotellet 42 værelser, men vi reducerer i antallet, så vi ender nok på 30-35 værelser, præcis hvordan og hvorledes, det kommer til at være, er ikke helt afgjort endnu, slutter Martin Ramstrup.

Hotel Sandvig åbner igen den 1. juni.

 

Martin Ramstrup. Arkivfoto: Allan Rieck