Eget foto

Ny brigadechef i Allinge

41-årige Nicolai Rauhe Kristensen er fra 1. februar ansat som ny brigadechef hos beredskabsstyrelsen i Allinge. Han kommer fra en stilling som rådgiver i forsvarsministeriet og har før det været sektionschef i Beredskabsstyrelsen.

Han har en cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering fra Aalborg Universitet og startede i Beredskabsstyrelsen allerede som værnepligtig i 1997.

Han overtager jobbet efter den hidtidige brigadechef Peter Kaas-Claesson, der i 2019 rundede de 60 år, og det lå derfor i kortene, at han ved udgangen af året skulle være gået på pension på grund af den officielle pensionsalder.

Men Peter Kaas-Claesson følte sig ikke klar til at sige farvel til de arbejdsmæssige opgaver. Derfor søgte han et nyt job indenfor Nato, og det betyder, at han i dag arbejder i Georgien som leder af stort Nato-projekt. Her skal han hjælpe de georgiske myndigheder med at opbygge et system, der kan håndtere større civile hændelser og naturkatastrofer.